Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Μπαργούμαν έχει το προσωπικό της φάντασμα


Κάθε μπαργούμαν προσελκύει συνήθως τους θαμώνες,
αλλά τουλάχιστον ένας από τους θαμώνες που προσέλκυσε η Leslie Schirmacher δεν είναι καθόλου συνηθισμένος.



Και αυτό γιατί σύμφωνα με αυτήν είναι ένα...

φάντασμα. Και το όνομά του είναι Bruce. Επίσης κατά τη γνώμη της, μοιάζει με μια σκωτσέζικη έκδοση του ηθοποιού Κέβιν Σπέισι..



Εδώ και 25 χρόνια, η Schirmacher, 58 ετών, είναι μπαργούμαν στο Queen Mary, ένα "συνταξιοδοτημένο" υπερωκεάνιο που μετατράπηκε σε

ξενοδοχείο στο Long Beach της Καλιφόρνια



Το Queen Mary έχει θεωρηθεί από καιρό ένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη της Αμερικής, αλλά η Schirmacher δεν είχε εντοπίσει κάποιο φάντασμα μέχρι τρεισήμισι χρόνια πριν, όταν μια πελάτισσα της το επισήμανε.



"Ήταν μια ηλικιωμένη γυναίκα που με ρώτησε αν είχα ποτέ καμία εμπειρία με φαντάσματα," είπε η Schirmacher στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. "Είπα, 'Όχι'", και είπε, «'βλέπω νεκρούς και υπάρχει ένας ακριβώς δίπλα σου.' "Έτσι, έσκυψα και τον φίλησα στο μάγουλο."



Το να πούμε ότι ο Bruce ήταν απλά χτυπημένος θα ήταν μια "συγκρατημένη" περιγραφή. Η Schirmacher ισχυρίζεται ότι της κάνει παρέα στο μπαρ της, το Lounge Starboard, από τότε. Ωστόσο, αυτή είναι το παίζει λιγάκι δύσκολη στο φάντασμά της κατά καιρούς..



"Όταν τον φίλησα καθόταν στο μπαρ, και είπα στη γυναίκα,« 'δεν θέλω το φάντασμα μου να είναι κοντό', γι 'αυτό σηκώθηκε και κατέληξε να είναι γύρω πάνω από 6 πόδια," Γέλασε . "Η γυναίκα μου είπε ότι σκέφτηκε ότι μάλλον έμοιαζα με κάποιον έρωτά του από το παρελθόν."



Απ' όσα λέει η γυναίκα το όνομα του φαντάσματος είναι Bruce Brandon, και αυτός κατάγεται δήθεν από το Aberdeen της Σκωτίας. Ωστόσο, όλες οι έρευνες που και άλλοι έχουν κάνει για να μάθουν αν πραγματικά υπήρξε ποτέ δεν εμφάνισαν τίποτα σχετικό.



«Ποτέ δεν μπόρεσα να ανακαλύψω τίποτα γι 'αυτόν," είπε ανασηκώνοντας τους ώμους. «Αλλά υπάρχει αυτή η φωτογραφία που κάποιοι φίλοι από την Αγγλία τράβηξαν με εμένα, όπου μπορείτε να δείτε το πρόσωπό του που καπνίζει ένα πούρο να γυαλίζει πάνω το πιάνο».



Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό... Τα συμπεράσματα δικά σας!



πηγη http://www.koulo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου